7 SEBAB KENAPA WAJIB MENJADI PENGEDAR AQUAREVIVE

AQUAREVIVE merupakan jenama dibawah naungan DIEM DUROIL SDN BHD dengan kerjasama INMiND sebagai rakan kongsi yang berpengalaman lebih dari 10 tahun  dalam bidang kepakaran masing-masing. 

Sehingga kini, DIEM telah pun berkembang luas sehingga ke pasaran luar negara seperti Amerika Syarikat, Thailand, Indonesia, Cambodia, Vietnam dan pelbagai lagi untuk memasarkan produk mereka. Dengan kepakaran dan pengalaman yang ada, DIEM bekerjasama dengan INMiND untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia untuk memulakan perniagaan ataupun untuk menjana pendapatan dengan produk AQUAREVIVE.

Antara 7 sebab kenapa anda WAJIB menjadi pengedar AQUAREVIVE adalah seperti berikut: 

1. MARGIN KEUNTUNGAN

Produk yang kecantikan PREMIUM sentiasa mendapat permintaan TINGGI. Di dalam perniagaan, perkara yang paling diutamakan adalah margin keuntungan, semakin besar margin keuntungan makin besar pendapatan.

Dengan AQUAREVIVE, kami memberikan margin keuntungan yang besar sehingga 50% kepada wakil jualan semua dengan modal permulaan yang rendah.


2. PRODUK EVERGREEN

Produk yang takkan ada permintaan mengikut musim. Produk kecantikan yang digunakan secara harian dan mampu untuk mendapat repeat order dengan lebih pantas

Market anda sangat jelas iaitu 9 juta wanita yang bekerjaya, mahupun pelajar yang berumur 25 ke 45 tahun.

AQUAREVIVE selamat digunakan utk semua golongan peringkat umur dan market anda memang SANGAT BESAR!

3. PRODUK PROVEN RESULT

Produk yang telah berada di pasaran dan terbukti dengan keberkesanan produk membantu meremajakan, melembut & mencerahkan kulit

Dengan hasil proven result dalam masa 10 saat sahaja pengguna akan dapat rasa perbezaannya

4. PERCUMA LATIHAN DIGITAL MARKETING

HQ sediakan training utk pelbagai online marketing strategi seperti Zero Kos Marketing (dengan system yg ohsem), FB Ads, IG Ads, Google Ads, Pembinaan Laman Web dan pengenalan kepada system yang dapat membantu Stokis mengurangkan kos pekerja dan mempercepatkan respon kepada pelanggan dalam masa beberapa saat sahaja. Amazing!!!

5. MARKETING TOOLS

Pihak HQ menyediakan marketing tools yg lengkap… OHSEM kan… video marketing, info produk (flyers dan soft copy), skrip lengkap soalan-soalan lazim (FAQ), testimoni semua produk, gambar bagi tujuan marketing/ads, skrip jawapan fb ads dan pelbagai lagi.

6. BONUS GANJARAN*

Pelbagai reward telah dirangka untuk Stokis seperti Pakej Umrah ke Tanah Suci, percutian ke luar Negara, Gadget seperti MacBook, iPhone, smartphone, barangan eletrik, kelengkapan rumah, gold bar juga barangan kemas DAN....hadiah utama KERETA BMW mungkin milik ANDA! …. yg mencapai target dan jualan yg tertinggi PUN AKAN DAPAT REWARD BEST SANGAT!!! Untung dapat...Reward pun dapat!

Ada BONUS GANJARAN bulanan serta tahunan. Menarik kan??

* Tertakluk kepada Terma & Syarat

7. FB & WHATSAPP SUPPORT GROUP

Group Support yang aktif dimana HQ akan memberi tips-tips marketing, coaching, informasi terkini produk, promosi, update FB, motivasi dsb.